Schoencadeautjes 2015

Schoencadeautjes 2015

De tijd van warme chocomel, een knisperend haardvuur en natuurlijk pepernoten staat alweer voor de deur. De Decembermaanden zijn gegarandeerd een periode van gezelligheid, sneeuw en lekker eten. Maar, het allerbelangrijkste in deze periode zijn de cadeautjes die de Goedheiligman met zich meebrengt.

Sinterklaascadeautjes voor Jongens

Dit jaar heeft Sinterklaas (en zijn hulppieten) enorm veel keuze voor leuke schoencadeautjes voor stoere jongens. Voor de allerjongsten onder ons zijn de artikelen van VTech een geweldige manier om al spelend te leren: niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam. Voor jongens in de leeftijdscategorie 3 – 8 jaar zijn er uitdagende speelgoedartikelen als de Digidinosauriërs van Silverlit, waarbij je terugkeert naar de Middeleeuwen en met echte dinosauriërs kunt spelen. Is je kindje al wat actiever en mag het al zelfstandig buitenspelen, dan zijn de items van NERF ideaal om als schoencadeautje te geven. Deze speelgoedgeweren schieten ongevaarlijke schuimrubberen pijltjes en zijn de ideale toevoeging als je kind van soldaatje-spelen houdt. Daarnaast zijn de nieuwste LEGO-sets voor ieder kind een uitdaging en zorgt dit constructiespeelgoed ervoor dat je urenlang geamuseerd wordt. Is je kind al het bovengenoemde speelgoed al ontgroeid, dan zijn de drones, racebanen en de radiografisch bestuurbare auto’s een goed idee. Deze high-tech speelgoedartikelen zijn zeer gewild en zelfs voor de vergevorderde buitenspeler een echte uitdaging. Met de drones vlieg je over de speelpleintjes en de velden en met de radiografisch bestuurbare auto’s ga je de strijd aan met je vrienden om ze jouw stof te laten happen.

Sinterklaascadeautjes voor Meisjes

Ook voor de meisjes is er dit jaar genoeg te kiezen voor Sinterklaas op het gebied van speelgoed. Met name Frozen speelgoed is dit jaar een enorme hit, dankzij het enorme succes van de familiefilm van Disney. Voor de allerkleinsten zijn er genoeg schattige knuffels, babypoppen en speelset beschikbaar van onder meer Frozen, Prinsessia en natuurlijk andere bekende Disney Prinsessen. Maar dit jaar hoeft Sinterklaas niet alleen uit speelgoed te kiezen; er zijn heel veel mooie artikelen om de slaapkamer of woonkamer op te fleuren. Met de wandstickers of opbergsystemen van Disney decoreer je je hele kamer in één bepaald thema: een kamer om jaloers op te worden. Voor de wat actievere dames is er veel interessant speelgoed van bijvoorbeeld Zapf Creations. Met de Baby-borns en Baby Annabell is er genoeg te beleven, aan te kleden en te leren. Met de bekende babypoppen leer je snel omgaan met een broertje of zusje wat op komst is en weet het vantevoren al wat het wel en niet kan doen en laten. Zodra je als jongedame bent uitgekeken op de babypoppen wordt het tijd voor het volwassen werk: de modepoppen. Met de poppen van onder andere TopModel en Barbie beleeft je urenlang speelplezier. De poppen kunnen mooi aangekleed worden, zodat ze een modeshow kunnen lopen, of ze beleven de meest spannende en stoere avonturen. Dit laatste is zeker het geval met de vriendinnen van LEGO Friends. Elke met hun eigen karakter en specialiteiten beleven deze 7 vriendinnen van alles en nog wat in Heartlake City. Voor de bouwende dames onder ons een geweldig cadeau. Zoals je ziet heeft Sinterklaas het er dit jaar maar weer druk mee. Er is zoveel moois om uit te kiezen voor iedereen! Weet jij al wat je gaat vragen aan Sinterklaas? Laat het ons weten in de reacties!


Comments are closed.