Bericht van de Sint

Bericht van de Sint

Elk jaar is het voor mij natuurlijk een hele tour om voor alle kinderen in het land kadootjes te regelen.

Elk jaar weer winkel in, winkel uit….. Want in de ene winkel is babyspeelgoed goedkoper, en in de andere winkel, 10 km verderop is playmobil weer goedkoper.
(en tja, als je zoveel kadootjes moet kopen, ga je daar toch op letten.)
Maar… in die winkel hebben ze weer geen schaatsen…. En dan was er nog een meisje die zo graag iets van K3 wil… En dan moet hij weer een dorp verderop zijn….

Dit jaar ben ik uit gaan zoeken of dat niet makkelijker kan.
Samen met Multimedia Piet is hij gaan kijken of er niet een winkel is dit alles onder een dak heeft.
Dus zowel barbies voor dat kleine meisje van 3 als waveboards voor haar groter broer van 12.
Lego voor de buurjongen van 9, en voor het kleinste kindje uit de straat, die pas 3 maanden is een leuk babyspeeltje van Chicco.

Na een lange zoektoch kwam Piet op een leuke overzichtelijke webshop terecht. Zij hebben geen tastbare winkel (en dus geen winkelpand of personeel dat betaald moet worden) waardoor ze alles goedkoper aan kunnen bieden dan de grote speelgoedwinkels. Dat scheelt veel tijd!!
Wat een ruime sortering! Naast de bekende merken, verkopen ze ook zwembaden van peuterbadjes tot grote familiebaden en ook heel veel van studio 100.

Vanaf nu ben ik dus veel sneller en ook nog eens goedkoper klaar! En omdat ik toch een dagje ouder word, is dat natuurlijk erg fijn! Veel kinderen zullen dit jaar zelfs een extra kadootje krijgen omdat we meer kadootjes hebben kunnen kopen dan de voorgaande jaren.

Een aanrader voor alle hulpsinten in Nederland die snel klaar willen zijn en niet teveel willen betalen voor hun kadootjes.

Groetjes van de Sint.


Comments are closed.