Coole spullen voor stoere jongens en meiden

Coole spullen voor stoere jongens en meiden

Zoals jullie weten, ben ik al volop bezig met het bedenken en shoppen van leuke cadeaus voor alle jongens en meisjes in Nederland. En ik kan jullie vertellen dat het af en toe wel moeilijk is om iets origineels te bedenken.

Ik was dan ook erg blij toen Diego, bij jullie misschien beter bekend als Coole Piet, met een heel goede tip kwam! Hij zei “Sinterklaas, weet  u dat er in Nederland heel veel stoere jongens en meisjes wonen die het niet alleen leuk vinden om speelgoed te krijgen? Deze jongens en meiden zijn zo stoer dat ze het ook super gaaf vinden om coole spullen te krijgen waarmee ze bijvoorbeeld de blits kunnen maken op school”.

Nou, daar had ik eigenlijk nog nooit zo over nagedacht. Maar waar koop ik die coole spullen dan, vroeg ik aan Diego. Volgens Diego was dat super gemakkelijk. Hij had namelijk een webshop gevonden waar ze naast heel veel stoere kinderkleding, ook de meest coole tassen, rugzakken en etuis voor kids verkopen.

Stoere tassen en rugzakken 

Om een beetje stoer voor de dag te komen op het schoolplein is een coole tas of rugzak natuurlijk noodzakelijk. Ik heb al eens rondgekeken in de webshop van Coole Kinderkleertjes  en ik ben de meest stoere exemplaren tegengekomen! Rugzakken, schooltassen of postbags van stoere merken als De Kunstboer en Dutch Heroes. De ene print nog stperder dan de andere! En voor meiden hebben ze niet alleen stoere exemplaren, maar ook super hippe of met de meest schattige prints!

Gave etuis

Naast een te gekke schooltas is een etui die niet iedereen heeft natuurlijk ook een prima manier om de blits te maken. En ook deze hebben ze bij Coole Kinderkleertjes! Ik heb er gave etuis van De Kunstboer gezien en te gekke pennenblikjes van Nostalgic Art. Deze zogenaamde pencil boxes hebben een retro look en prachtige prints. En niet onbelangrijk; ze kunnen tegen een stootje.

Cool Stuff voor de Sint

Trendy op vakantie of kamp

En waar ik zelf erg blij van werd, zijn de toilettassen die ze bij Coole Kinderkleertjes verkopen! Stoer, grappig of gewoon hip, de toilettassen van De Kunstboer zijn perfect geschikt voor vakantie of kamp. Ik heb er zelf al eentje besteld. Handig voor mijn bootreis richting Nederland!

Gemakkelijk online bestellen

Ik ben erg blij met deze coole tip van Diego en ik denk dat heel veel hulpsinten in Nederland hier ook hun voordeel mee kunnen doen. Bestellen is heel gemakkelijk en al je cadeautjes worden ook nog eens gratis thuisbezorgd in Nederland en België!

Heel veel cool shopplezier gewenst!

Groetjes,
De Sint


Comments are closed.