5 December, Pakjesavond bij Koter & Co

5 December, Pakjesavond bij Koter & Co

Sinds een paar weken is het al weer aan het schemeren rond de klok van 5 en iedereen haast zich weer naar huis , steekt gezellig de kaarsjes aan en geniet van een warme maaltijd met het gezin, familie of vrienden.

Het is bijna Sinter Maarten, Sinterklaas komt snel dichterbij en het wordt weer tijd om verlanglijstjes te maken. Kinderen verzamelen de plaatjes van spullen die ze graag willen krijgen uit de folders die bij bossen in de bus komen. Op school wordt er druk gewerkt aan lampionnen, herfststukjes en lootjes worden getrokken.

Bij Koter & Co zijn we ook al weer druk bezig om cadeautjes in te kopen voor de allerliefsten onder ons, de kinderen.  DE sinterklaasliedjes schallen door de winkel wat een gezellige sfeer geeft, jong en oud zingt mee.We hebben een groot assortiment kinderboeken, de leukste feestkleding, prachtige kinderdekens, babyspeelgoed, babyknuffels, de nieuwe Bugaboo Blend en Diesel, heerlijke verzorgingsproducten van Naif, warme wanten, mutsen en sjaals van Barts en voor diegene die naar warmere oorden gaan is de nieuwe badkleding van Molo al binnen met prachtige prints. Kom dus snel naar Koter & Co de allerleukste kinderwinkel van Nederland voor je cadeautjes, in de winkel van Koter & Co staat een team van medewerkers voor je klaar met jarenlange ervaring op het gebied van kinderen die je graag verder helpen met al je vragen. Al onze producten zijn uiteraard ook verkrijgbaar in onze webshop www.koterenco. Neem ook eens een kijkje op ons blog.koterenco.nl

Koter & Co wenst jullie alvast een hele fijne sinterklaasavond met veel pakjes, pieten en pepernoten

Koterenco


Comments are closed.