De coolste gadgets voor Pakjesavond

De coolste gadgets voor Pakjesavond

Een cadeaubon als presentje op Sinterklaasavond? Heel handig, maar daar scoor je natuurlijk niet heel erg mee op het gebied van originaliteit. Toch zeker niet wanneer het gaat om een cadeau voor trendbewuste en hippe personen. Wij selecteerden daarom in samenwerking met Intogadgets.nl een aantal supergave gadgets die zeker in de smaak vallen op Pakjesavond.

gadget1

Asus Zenwatch smartwatch – Bruin met leren band

Het coole van een smartwatch gecombineerd met de klassieke elementen van een horloge; de Asus Zenwatch smartwatch met bruine, leren band is de perfecte samenvoeging van ouderwetse degelijkheid en hoogwaardige technologie. De smartwatch is van allerlei technologische hoogstandjes voorzien, zoals een Presentation Pal, stembediening en een activiteitenmeter. Iedereen horlogeminnend hart gaat hier sneller van kloppen tijdens de feestdagen!

gadget2

Philips OTT2000 – Microset met platenspeler en streaming

Een ware klassieker in een 2.0-jasje; ontdek het spelen van platen opnieuw met de Philips OTT2000 Microset met platenspeler en streaming. Speel oude vinylplaten af of kies ervoor om gebruik te maken van moderne afspeeltechnieken zoals USB of streaming via Bluetooth. Alle mogelijke afspeelmogelijkheden, verzameld in één technisch hoogstandje. Daarbij is de platenspeler een lust voor het oog, waardoor het de perfecte eyecatcher in ieder interieur is.

gadget1

Sony Cyber-shot DSC-H300

Wie wil dat nou niet; een camera waarmee je foto’s kunt maken van professionele kwaliteit, zonder dat je te maken hebt met een zwaar en kolossaal bouwpakket? Met de Sony Cyber-shot DSC-H300 heb je een geweldige fotocamera in handen zonder dat je eindeloos moet sleuren met allerlei onderdelen. Met functies als een geavanceerde flitser, SteadyShot en talloze beeldeffecten mag deze camera met recht een ware pro genoemd worden op het gebied van fotografie. Een must have voor iedere fotografieliefhebber dus!

 


Comments are closed.