Drie originele én duurzame schoencadeautjes

Drie originele én duurzame schoencadeautjes

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in m’n schoentje; wanneer je het zo stelt, kan je met een schoencadeautje eigenlijk alle kanten op. Van een heerlijke melkchocoladeletter tot een gloednieuwe smartphone; de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is eigenlijk maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft. Voel jij wel iets voor aparte en duurzame presentjes? Dan hebben wij voor jou drie leuke opties op een rijtje gezet!

Djeco Kookset – Mijn Kleine Kok

Heb jij het gevoel dat in jouw kleine een culinair wonder schuilt? Dan mag de Djeco Kookset natuurlijk niet in de speelgoedkist ontbreken. Het onwijs leuk ontworpen koffertje bevat een koksmuts (met decoratieve opdruk), keukenschort, ovenwant en een houten spatel en lepel. De ideale keukenbasis dus voor de echte chef in spe!

HABA Rijgspel Tina’s Tuinhuisje

Voor de creatieve kids is het Rijgspel Tina’s Tuinhuisje van HABA de ideale keuze. De losse onderdelen – allen gegarandeerd duurzaam en verantwoord – kunnen op oneindig veel manieren worden geregen aan het bord. Het eindresultaat kan er dus telkens weer anders uitzien, waardoor het spel altijd een nieuwe uitdaging biedt. Dergelijke spellen zijn ook nog eens ideaal om de motoriek van kinderen te verbeteren; kinderen blij én jij blij dus!

Het Grote Gouden Winterboek

Of je er nu uit voorleest of dat de kinderen er zelf mee aan de slag gaan; Het Grote Gouden Winterboek biedt het perfecte (voor)leesplezier in de koude wintermaanden. Alle verhalen worden vergezeld door hoogwaardige prenten die een lust voor het oog zijn. Laat de kinderen lekker wegdromen in de wondere winterwereld van auteur en illustrator Richard Scarry terwijl jullie je gezellig en knus warmen aan de open haard!

Wil je nog meer mooie en bijzondere schoencadeautjes ontdekken? Op www.benjaminbengel.com vindt je een grote collectie aan zorgvuldig gekozen cadeaus voor kinderen, waarbij altijd gelet is op hoogwaardige, duurzame kwaliteit en originaliteit. Zeker een aanrader dus!


Comments are closed.