Zo kom je gezond en fit de Sintperiode door

Zo kom je gezond en fit de Sintperiode door

Tijdens de Sinterklaastijd is Nederland een heus snoepgoedparadijs
Chocoladeletters in overvloed en amandelstaven vol met spijs

Maar je hebt absoluut geen zin in een te strakke broekriem
Snoepen kan natuurlijk best, maar dan wel legitiem

Gelukkig zette BodieBoost een aantal geweldige tips op een rij
Zo kom je zeker de Sinterklaasperiode door, helemaal slank én blij

nummer1

Tip nummer één

Drink zeker anderhalf tot twee liter vocht per dag; dit voert namelijk de afvalstoffen af, wat nodig is om op gewicht te blijven. Bovendien onderdrukt het je honger, waardoor je veel gemakkelijker de dag door komt. Kies voor water, al dan niet met een smaakje, of groene thee om het beste resultaat te behalen.

two
De tweede wijze raad

De grootste uitdaging wordt natuurlijk 5 december, dus zorg ervoor dat je op de dagen hiervoor lekker gezond en gevarieerd eet. Hiervoor kun je altijd terugvallen op de BodieBoost methode, waar diverse weekmenu’s staan uitgeschreven.

three

Het derde advies

Houd je sterk tijdens de aanloop naar 5 december! En als je dan al te buiten wilt gaan aan Sintsnoepgoed in deze periode, zorg er dan voor dat je dit met mate doet en geniet er dan ook vooral heel erg van. Door hier heel bewust mee bezig te zijn voelt een snackbui niet zo snel als een onbezonnen actie.

four

Onze vierde raadgeving

Heb je je tot Pakjesavond kunnen beheersen? Wees dan niet te streng voor jezelf en trakteer jezelf op iets extra’s. Wanneer je de BodieBoost methode volgt, kun je dit zien als een extra joker. Maar die heb je dan zeker wel verdiend, zeker op een feestelijke dag als deze!

five

Wijze les nummer vijf

Toch een beetje buiten de lijntjes gekleurd op 5 december of voel jij je toch een beetje schuldig over het snoepen? Niet nodig, laat je goede eetpatroon niet verpesten door een gevoel als dit. Gewoon lekker verder gaan met bewegen en op je eten blijven letten zoals je voorheen deed, dan komt het helemaal goed!

Wij wensen je een heerlijke en gezonde Sinterklaasperiode toe!


Comments are closed.