Suikervrije Feestdagen Recepten

Suikervrije Feestdagen Recepten

Eva van Zeeland heeft ervoor gezorgd dat je dit jaar gezond kan feesten! Je kan tijdens de feestdagen genieten van speculaasbrokken, pepernoten, taai taai, oliebollen en kerscake zonder suiker!

Voor veel mensen is het lastig om niet te snoepen tijdens Sinterklaas en Kerst, dit is ook niet gek als de winkels al vanaf oktober volstromen met snoepgoed. Het is onmogelijk om al het snoepgoed te ontlopen. Eva heeft een geweldige oplossing gemaakt voor al het lekkers wat je in de winkels vindt waarbij je niet de leuke, gezellige momenten hoeft te missen met je familie en vrienden. Omdat er geen suiker in de recepten zit, hoef je je ook niet druk te maken om de extra kilo’s!

Graag wil ik jullie kennis laten maken met het recepten boek van Eva vol heerlijke en verantwoorde recepten met lekkernijen voor de feestdagen. De overheerlijke recepten zijn allemaal vrij van geraffineerde suiker. Het geraffineerde suiker wordt in de verschillende recepten vervangen door onder andere: kokosbloemsuiker, honing, palmsuiker, rijststroop en fruit.

Suikervrije Feestdagen is een uniek receptenboek met allerlei lekkernijen voor Sinterklaas, Kerst en Oudjaarsavond. Verschillende recepten die worden omschreven in het boek zijn: speculaasbrokken, kruidnoten, marsepein en een perenspeculaastaart. Naast al deze Sinterklaas recepten staan er ok recepten in voor: kerstkoekjes, kerststol, oliebollen en ouderwetse gestoofde peertjes!boek-eva-van-zeeland

Bestel het boek direct via de website en ontvang 17% korting!


Comments are closed.